Моделът Ивана Смит загуби живота си след като падна от балкона

...
Моделът Ивана Смит загуби живота си след като падна от балкона
Коментари Харесай

Кошмар: Красивата Ивана загина след като падна от 20-ия етаж

Моделът Ивана Смит загуби живота си откакто падна от балкона на 20-ия етаж на жилищна постройка по време на гръмък ваучър в Малайзия.

Освен това, когато 18-годишната хубавица била намерена мъртва, тя била безусловно гола, оповестява " Мирър ", представени от Блиц. 

 Ивана Смит се реалокира от Холандия в Малайзия при дядо си, когато е на пет години. През това време тя построява сполучлива кариера като модел и е една от най-търсените в стилния бизнес. Според предварителните данни, в нощта, когато се е случила нещастието, момичето пристигнало в жилището на женена двойка. Полицията не позволила съществуването на закононарушение.



Въпреки това, родителите на умрялата се свързали с Интерпол за провеждането на по-задълбочено следствие. Бащата на Ивана твърди, че щерка й, която взе участие в фешън ревюта за " Шанел " и други известни марки, е изпратила селфи на приятеля си преди гибелта си. Тя била открита мъртва седем часа по-късно. 
" Тя е паднала от балкона на 20-ия етаж в 10 часа сутринта. Как е допустимо това? Странно е, че тялото й е видяно едвам след към 5 часа по-късно. ", споделя бащата на умрялата.  

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР